U denkt dat uw kinderen zich niet altijd even goed gedragen? Think again, en dan nog liefst tijdens het bekijken van de nieuwe Morning Benders-video Promises.

In de clip van Promises ontpoppen twee jongelingen zich tot echte belhamels, getrainde gangsters als het ware. Er wordt wellustig geroofd, gerookt, gedronken en gekidnapt, ... de kinderen in de clip breken in feite zowat elke regel in the book, om uiteindelijk tot een meer dan luguber einde te komen. Kids these days!

Bij deze zetten The Morning Benders zichzelf weer op de kaart. Bekijk hieronder de video:

Elisah Vandaele

the morning benders | MySpace Music Videos

U denkt dat uw kinderen zich niet altijd even goed gedragen? Think again, en dan nog liefst tijdens het bekijken van de nieuwe Morning Benders-video Promises. In de clip van Promises ontpoppen twee jongelingen zich tot echte belhamels, getrainde gangsters als het ware. Er wordt wellustig geroofd, gerookt, gedronken en gekidnapt, ... de kinderen in de clip breken in feite zowat elke regel in the book, om uiteindelijk tot een meer dan luguber einde te komen. Kids these days! Bij deze zetten The Morning Benders zichzelf weer op de kaart. Bekijk hieronder de video:Elisah Vandaelethe morning benders | MySpace Music Videos