De Nederlandse band heeft een videoclip gemaakt bij het nummer 'Er Zijn Weer Dingen' van het album 'Ja, Natuurlijk' dat in 2013 werd uitgebracht bij Magnetron Music. Bij dit label hebben ook artiesten als Sofie Winterson, Falco Benz en Comtron getekend.

De gloednieuwe videoclip van De Jeugd van Tegenwoordig werd geregisseerd door Bas Bron, die ook meeschrijft aan de muziek van de Nederlandse band. Bron heeft de clip vormgegeven samen met regisseur Hidde Simons. Dat schrijft nu.nl. Simons is onder meer bekend als regisseur van '48 minuten' en 'Bernard'.

In de videoclip zien we de leden van De Jeugd Van Tegenwoordig die worden onderzocht in een soort van geheim ziekenhuis in de jaren vijftig (althans zo lijkt het toch).

De videoclip kan je hier bekijken:

(LVR)

De Nederlandse band heeft een videoclip gemaakt bij het nummer 'Er Zijn Weer Dingen' van het album 'Ja, Natuurlijk' dat in 2013 werd uitgebracht bij Magnetron Music. Bij dit label hebben ook artiesten als Sofie Winterson, Falco Benz en Comtron getekend. De gloednieuwe videoclip van De Jeugd van Tegenwoordig werd geregisseerd door Bas Bron, die ook meeschrijft aan de muziek van de Nederlandse band. Bron heeft de clip vormgegeven samen met regisseur Hidde Simons. Dat schrijft nu.nl. Simons is onder meer bekend als regisseur van '48 minuten' en 'Bernard'. In de videoclip zien we de leden van De Jeugd Van Tegenwoordig die worden onderzocht in een soort van geheim ziekenhuis in de jaren vijftig (althans zo lijkt het toch).De videoclip kan je hier bekijken:(LVR)