Macklemore en Ryan Lewis - "Same Love" (2014)

Macklemore en Ryan Lewis maakten vorig jaar een statement door het podium te gebruiken als trouwdecor voor 33 holebi-koppels. Madonna maakte na de ceremonie ook haar opwachting.

Tina Turner en Beyoncé - "Proud Mary" (2008)

Queen T en Queen B, een optreden met ongelofelijk veel power.

P!nk - "Glitter in the air" (2010)

Een wervelende show van de artieste, waarbij ze de meest halsbrekende toeren uithaalt.

Eric Clapton - "Tears in Heaven" (1993)

In 1991 verloor Eric Clapton zijn 4-jarige zoontje. De song 'Tears in Heaven' werd door Clapton opgenomen als een eerbetoon aan zijn zoontje. Voor het nummer mocht hij tal van awards in ontvangst nemen.

Paul McCartney en Ringo Starr- "Queenie Eye" (2014)

Een halve Beatles-reünie.

Macklemore en Ryan Lewis - "Same Love" (2014)Macklemore en Ryan Lewis maakten vorig jaar een statement door het podium te gebruiken als trouwdecor voor 33 holebi-koppels. Madonna maakte na de ceremonie ook haar opwachting.Tina Turner en Beyoncé - "Proud Mary" (2008)Queen T en Queen B, een optreden met ongelofelijk veel power.P!nk - "Glitter in the air" (2010)Een wervelende show van de artieste, waarbij ze de meest halsbrekende toeren uithaalt. Eric Clapton - "Tears in Heaven" (1993)In 1991 verloor Eric Clapton zijn 4-jarige zoontje. De song 'Tears in Heaven' werd door Clapton opgenomen als een eerbetoon aan zijn zoontje. Voor het nummer mocht hij tal van awards in ontvangst nemen.Paul McCartney en Ringo Starr- "Queenie Eye" (2014)Een halve Beatles-reünie.