Vooral drummer Mario Goossens blijkt goed zijn plan te kunnen trekken met huis-, tuin- en keukenmateriaal. In de cover van 'I Follow Rivers' van Lykke Li, het nummer waarmee ze nu op nummer 1 staan in de Ultratop 50, brengt Goossens subtiele percussie met een mes en kopjes.

Goossens doet het ook op andere manieren. Op de Belgavox-concerten voor solidariteit in 2010 verzorgde hij zijn deel van de ritmesectie met vuilnisbakken van de stad Brussel. En op het festival Eurosonic Noorderslag dit jaar bezigde hij een gitaarkoffer.De opmerkelijkste DIY-krachttoer staat desalniettemin op naam van bassist Paul Van Bruystegem. Tijdens de Radio 1-sessie van de band in februari van vorig jaar speelde hij met een zak paprikachips. Ook hier zie je Mario Goossens weer met een vuilniscontainer. (JVP)


Vooral drummer Mario Goossens blijkt goed zijn plan te kunnen trekken met huis-, tuin- en keukenmateriaal. In de cover van 'I Follow Rivers' van Lykke Li, het nummer waarmee ze nu op nummer 1 staan in de Ultratop 50, brengt Goossens subtiele percussie met een mes en kopjes. Goossens doet het ook op andere manieren. Op de Belgavox-concerten voor solidariteit in 2010 verzorgde hij zijn deel van de ritmesectie met vuilnisbakken van de stad Brussel. En op het festival Eurosonic Noorderslag dit jaar bezigde hij een gitaarkoffer. De opmerkelijkste DIY-krachttoer staat desalniettemin op naam van bassist Paul Van Bruystegem. Tijdens de Radio 1-sessie van de band in februari van vorig jaar speelde hij met een zak paprikachips. Ook hier zie je Mario Goossens weer met een vuilniscontainer. (JVP)