Lennon ging vooral tekeer tegen iedereen die het waagde kritiek te geven op Yoko Ono, ook tegen ex-Beatle Paul McCartney en diens vrouw Linda. Een bloemlezing:

Aan een John Lennon-fan die Yoko minachtte: "Yoko was al een artieste voor jij zelfs nog maar een groupie was."

Aan een criticus die niet wild was van Yoko Ono's show: "Ik was het bestaan van mensen zoals jij al vergeten! Wel, jullie bestaan nog altijd, natuurlijk alleen in kleine steden."

Aan Linda en Paul McCartney: "Ik was jouw brief aan het lezen en ik vroeg mij af van welke middelbare geïrriteerde Beatlefan die afkomstig was. Ik kon de verleiding weerstaan om te zien wie het geschreven had - Ik bleef maar denken wie het was... Krijg nu wat: het is Linda!"

En nog verder aan Linda en Paul: "Ik schaam mij niet over The Beatles - we zijn ermee begonnen - maar wat voor onzin we geslikt hebben om zo groot te worden... Ik dacht dat we dat allemaal wel min of meer voelden - duidelijk niet."

Over George Martin, die onder andere "Yesterday" en "A Day In The Life" producete en die gezien werd als "de Vijfde Beatle": "Natuurlijk heeft George Martin ons fantastisch geholpen om onze muziek technisch te vertalen, maar het is overdreven om als de cameraman de eer op te strijken voor het werk van de regisseur." (jv)

Lennon ging vooral tekeer tegen iedereen die het waagde kritiek te geven op Yoko Ono, ook tegen ex-Beatle Paul McCartney en diens vrouw Linda. Een bloemlezing: Aan een John Lennon-fan die Yoko minachtte: "Yoko was al een artieste voor jij zelfs nog maar een groupie was." Aan een criticus die niet wild was van Yoko Ono's show: "Ik was het bestaan van mensen zoals jij al vergeten! Wel, jullie bestaan nog altijd, natuurlijk alleen in kleine steden." Aan Linda en Paul McCartney: "Ik was jouw brief aan het lezen en ik vroeg mij af van welke middelbare geïrriteerde Beatlefan die afkomstig was. Ik kon de verleiding weerstaan om te zien wie het geschreven had - Ik bleef maar denken wie het was... Krijg nu wat: het is Linda!" En nog verder aan Linda en Paul: "Ik schaam mij niet over The Beatles - we zijn ermee begonnen - maar wat voor onzin we geslikt hebben om zo groot te worden... Ik dacht dat we dat allemaal wel min of meer voelden - duidelijk niet." Over George Martin, die onder andere "Yesterday" en "A Day In The Life" producete en die gezien werd als "de Vijfde Beatle": "Natuurlijk heeft George Martin ons fantastisch geholpen om onze muziek technisch te vertalen, maar het is overdreven om als de cameraman de eer op te strijken voor het werk van de regisseur." (jv)