Great Mountain Fire - It's Alright Nieuwe arty videoclip van het Brussels collectief Great Mountain Fire. In your face! Goed genoeg om internationaal door te breken?

Unknown Mortal Orchestra - So Good At Being In Trouble Terugkeer op het voorplan van Unknown Mortal Orchestra, de band rond de Nieuw-Zeelander Ruban Nielson. 'So Good At Being In Trouble' is te horen op
het vintage-album II, gebrandmerkt door Sly Stone, The Beatles, Love, Zappa en Beefheart.

Liars - WIXIW
Slow motion in zwart-wit, een gepaste weerspiegeling van de zwartgallige sfeer op de gelijknamige plaat van Liars.

Beach House - Forever StillVier nummers uit Bloom, de nieuwe van het dreampopduo Beach House, gebundeld in een soort van kortfilm. Met een Texaanse zonsondergang als decor.

Animal Collective - Applesauce
De hipsters van Animal Collective hebben de Frans-Argentijnse filmmaker Gaspar Noé in huis gehaald voor hun nieuwe video. De wetten van het psychedelisch minimalisme op de proef gesteld...

Deerhoof -We Do Parties Het trio uit San Francisco heeft altijd al de muzikale genres door de draaimolen gehaald. Zo ook in dit nummer uit het album Breakup Song, dat even kleurrijk als agressief overkomt.

Nick Cave & the Bad Seeds - Jubilee StreetJohn Hillcoat, regisseur van topfilms Lawless, The Road en The Proposition, is de man achter de nieuwe videoclip van Nick Cave & the Bad Seeds. In het stijlvol filmpje, opgenomen in London, is een hoofdrol weggelegd voor de Britse acteur Ray Winstone.

La Femme - La Femme + Hypsoline
La Femme, de rijzende ster van de Franse muziekscène. Ze heeft net een EP uit met vier nummers. Een volwaardige langspeler is in de maak.

The Flaming Lips - Bohemian Rhapsody De prettig gestoorde Wayne Coyne heeft deze geniale cover uit 2005 net gepost op het You Tube-kanaal van The Flaming Lips. Dus mocht hij niet ontbreken in dit lijstje.

(DB)

Great Mountain Fire - It's Alright Nieuwe arty videoclip van het Brussels collectief Great Mountain Fire. In your face! Goed genoeg om internationaal door te breken? Unknown Mortal Orchestra - So Good At Being In Trouble Terugkeer op het voorplan van Unknown Mortal Orchestra, de band rond de Nieuw-Zeelander Ruban Nielson. 'So Good At Being In Trouble' is te horen op het vintage-album II, gebrandmerkt door Sly Stone, The Beatles, Love, Zappa en Beefheart. Liars - WIXIW Slow motion in zwart-wit, een gepaste weerspiegeling van de zwartgallige sfeer op de gelijknamige plaat van Liars.Beach House - Forever StillVier nummers uit Bloom, de nieuwe van het dreampopduo Beach House, gebundeld in een soort van kortfilm. Met een Texaanse zonsondergang als decor. Animal Collective - Applesauce De hipsters van Animal Collective hebben de Frans-Argentijnse filmmaker Gaspar Noé in huis gehaald voor hun nieuwe video. De wetten van het psychedelisch minimalisme op de proef gesteld... Deerhoof -We Do Parties Het trio uit San Francisco heeft altijd al de muzikale genres door de draaimolen gehaald. Zo ook in dit nummer uit het album Breakup Song, dat even kleurrijk als agressief overkomt. Nick Cave & the Bad Seeds - Jubilee StreetJohn Hillcoat, regisseur van topfilms Lawless, The Road en The Proposition, is de man achter de nieuwe videoclip van Nick Cave & the Bad Seeds. In het stijlvol filmpje, opgenomen in London, is een hoofdrol weggelegd voor de Britse acteur Ray Winstone. La Femme - La Femme + Hypsoline La Femme, de rijzende ster van de Franse muziekscène. Ze heeft net een EP uit met vier nummers. Een volwaardige langspeler is in de maak. The Flaming Lips - Bohemian Rhapsody De prettig gestoorde Wayne Coyne heeft deze geniale cover uit 2005 net gepost op het You Tube-kanaal van The Flaming Lips. Dus mocht hij niet ontbreken in dit lijstje.(DB)