Frankie & The Heartstrings - Everybody Looks Better (In The Right Light)
Wij moeten denken aan And She Was van Talking Heads, NME heeft het dan weer over een hoog Grease-gehalte. Conclusie: verdomd catchy, die nieuwe single van Frankie en company!

The Horrors - Suffragette City Sterke Ziggy Stardust-cover door The Horrors, live in één take opgenomen en rechtstreeks op vinyl gestanst. De MP3 downloadt u gratis via de facebookpagina van SEAT music.

Holy Ghost! - I Wanted To Tell Her Ook de DFA-gezanten van Holy Ghost! wagen zich aan een cover met deze vrij accurate versie van Ministry's cultsingle uit '83. Nancy Whang en Juan Maclean springen mee op de discokar.

The Internet - Cocaine Soloproject van Syd Tha Kyd, het enige meisje in de Odd Future-posse. Creepy R&B met een duidelijke boodschap: 'Got coke to sniff and weed to roast/no need to boast; let's snort.'

Rihanna - Drunk On Love De vrijage met The xx in R&B-land houdt niet op: na Drake is het de beurt aan Rihanna. De diva smeert haar pijpen over hun Intro, te vinden op het nieuwe album Talk That Talk.

Frankie & The Heartstrings - Everybody Looks Better (In The Right Light) Wij moeten denken aan And She Was van Talking Heads, NME heeft het dan weer over een hoog Grease-gehalte. Conclusie: verdomd catchy, die nieuwe single van Frankie en company! The Horrors - Suffragette City Sterke Ziggy Stardust-cover door The Horrors, live in één take opgenomen en rechtstreeks op vinyl gestanst. De MP3 downloadt u gratis via de facebookpagina van SEAT music. Holy Ghost! - I Wanted To Tell Her Ook de DFA-gezanten van Holy Ghost! wagen zich aan een cover met deze vrij accurate versie van Ministry's cultsingle uit '83. Nancy Whang en Juan Maclean springen mee op de discokar. The Internet - Cocaine Soloproject van Syd Tha Kyd, het enige meisje in de Odd Future-posse. Creepy R&B met een duidelijke boodschap: 'Got coke to sniff and weed to roast/no need to boast; let's snort.' Rihanna - Drunk On Love De vrijage met The xx in R&B-land houdt niet op: na Drake is het de beurt aan Rihanna. De diva smeert haar pijpen over hun Intro, te vinden op het nieuwe album Talk That Talk.