Duran Duran brainwashte de wereld in de jaren 80 met new wave en catchy videoclips op MTV. Ruim 32 jaar na het opstarten van de band brengen ze een nieuw album uit: 'All You Need Is Now'. Het fysieke exemplaar kan je vanaf 22 maart in de winkel kopen.

De dag na die release heeft Duran Duran nog iets speciaals in petto. Alle lustige fans kunnen hun optreden in het Mayan Theatre in Los Angeles live op het internet volgen. Via een livestream op Youtube kan je zien hoe genie David Lynch de befaamde Britse band - in originele bezetting - in beeld brengt.

Het publiek thuis krijgt niet enkel de fraaie beelden, maar ook heel wat interactiviteit aangeboden. Zo kan je onder andere zelf van camerastandpunt wisselen en een online pre-show volgen.

Het is de vierde keer dat er een 'American Express "Unstaged" performance' plaatsvindt. Vorig jaar namen Arcade Fire, John Legend & The Roots en Sugarland al deel aan het project. Niet de minsten dus en in totaal goed voor zo'n 30 miljoen views.

Bekijk hier David Lynchs trailer voor de "Unstaged" show.

Astrid Snoeys

Duran Duran brainwashte de wereld in de jaren 80 met new wave en catchy videoclips op MTV. Ruim 32 jaar na het opstarten van de band brengen ze een nieuw album uit: 'All You Need Is Now'. Het fysieke exemplaar kan je vanaf 22 maart in de winkel kopen.De dag na die release heeft Duran Duran nog iets speciaals in petto. Alle lustige fans kunnen hun optreden in het Mayan Theatre in Los Angeles live op het internet volgen. Via een livestream op Youtube kan je zien hoe genie David Lynch de befaamde Britse band - in originele bezetting - in beeld brengt. Het publiek thuis krijgt niet enkel de fraaie beelden, maar ook heel wat interactiviteit aangeboden. Zo kan je onder andere zelf van camerastandpunt wisselen en een online pre-show volgen. Het is de vierde keer dat er een 'American Express "Unstaged" performance' plaatsvindt. Vorig jaar namen Arcade Fire, John Legend & The Roots en Sugarland al deel aan het project. Niet de minsten dus en in totaal goed voor zo'n 30 miljoen views.Bekijk hier David Lynchs trailer voor de "Unstaged" show.Astrid Snoeys