In een interview met The Daily Beast vertelde de Amerikaanse regisseur dat hij bijna een samenwerking met Kanye West aan zijn indrukwekkende CV had kunnen toevoegen. 'Kanye West is een goed man en een groot muzikant. Ik vond 'Blood on the Leaves' een geweldig lied en dat is ook wat ons samen aan tafel bracht.'

Maar blijkbaar is een grote naam in de filmwereld niet genoeg, de ideeën moeten er ook zijn. 'Tijdens de voorbereidende gesprekken liep het fout. Ik kon geen enkel idee verzinnen waarvan ik dacht dat hij weggeblazen zou worden. Ik heb hem teleurgesteld naar mijn gevoel.' (AB)

In een interview met The Daily Beast vertelde de Amerikaanse regisseur dat hij bijna een samenwerking met Kanye West aan zijn indrukwekkende CV had kunnen toevoegen. 'Kanye West is een goed man en een groot muzikant. Ik vond 'Blood on the Leaves' een geweldig lied en dat is ook wat ons samen aan tafel bracht.'Maar blijkbaar is een grote naam in de filmwereld niet genoeg, de ideeën moeten er ook zijn. 'Tijdens de voorbereidende gesprekken liep het fout. Ik kon geen enkel idee verzinnen waarvan ik dacht dat hij weggeblazen zou worden. Ik heb hem teleurgesteld naar mijn gevoel.' (AB)