Lynch kreeg 450 inzendingen in de mailbox en heeft daar zelf twee winnaars uit geselecteerd. Naast het prijzengeld van 2000 dollar, kunnen de gelukkigen dus ook rekenen op de persoonlijke goedkeuring van de legendarische filmmaker.

In een bericht aan zijn fans laat hij weten dat hij het bijzonder moeilijk vond om voor elk nummer slechts één winnaar te kiezen, vandaar dat hij ook nog twee opvolgers koos. Alle winnende video's zijn te bekijken op genero.tv.

Lynch besteedt in zijn films bijzonder veel aandacht aan de muzikale component. De soundtrack die Angelo Badalamenti in 1986 voor 'Blue Velvet' componeerde was al even opmerkelijk als de film zelf en de begingeneriek van Twin Peaks is ondertussen ook in het collectieve geheugen gegrift. In 2010 werkte David Lynch trouwens nog samen met Dangermouse en Sparklehorse aan het album 'Dark Knight of the Soul'. Hij ziet 'Good Day Today' en 'I Know' dan ook niet als een uitzonderlijke zijsprong in zijn carrière, maar veeleer als een logische en natuurlijke uitvloeiing van zijn liefde voor muziek en geluiden.

Arnout Vermeire

Lynch kreeg 450 inzendingen in de mailbox en heeft daar zelf twee winnaars uit geselecteerd. Naast het prijzengeld van 2000 dollar, kunnen de gelukkigen dus ook rekenen op de persoonlijke goedkeuring van de legendarische filmmaker. In een bericht aan zijn fans laat hij weten dat hij het bijzonder moeilijk vond om voor elk nummer slechts één winnaar te kiezen, vandaar dat hij ook nog twee opvolgers koos. Alle winnende video's zijn te bekijken op genero.tv. Lynch besteedt in zijn films bijzonder veel aandacht aan de muzikale component. De soundtrack die Angelo Badalamenti in 1986 voor 'Blue Velvet' componeerde was al even opmerkelijk als de film zelf en de begingeneriek van Twin Peaks is ondertussen ook in het collectieve geheugen gegrift. In 2010 werkte David Lynch trouwens nog samen met Dangermouse en Sparklehorse aan het album 'Dark Knight of the Soul'. Hij ziet 'Good Day Today' en 'I Know' dan ook niet als een uitzonderlijke zijsprong in zijn carrière, maar veeleer als een logische en natuurlijke uitvloeiing van zijn liefde voor muziek en geluiden. Arnout Vermeire