Armin van Buuren, die de afgelopen vier jaar bovenaan stond in de wereldwijd toonaangevende lijst, zakt naar de tweede plaats. Tiësto, een andere Nederlander, vervolledigt het podium.


David Guetta heeft samenwerkingen met bekende artiesten als Rihanna, Kelly Rowland en Usher op zijn actief. Hij voerde de hitlijsten in maar liefst 46 landen aan.

Drie Belgen zijn in de top 100 opgenomen: DJ Coone, op de 41ste plaats, en de broers Dimitri Vegas & Like Mike, op plaats 79.

600.000 danceliefhebbers vanuit de hele wereld brachten hun stem uit voor de dj-ranglijst. De awardshow van het Britse DJ Magazine vond dit jaar voor het eerst plaats in Amsterdam. Voorheen was dit in Londen. (DB)

Bekijk hier de volledige lijst.

Armin van Buuren, die de afgelopen vier jaar bovenaan stond in de wereldwijd toonaangevende lijst, zakt naar de tweede plaats. Tiësto, een andere Nederlander, vervolledigt het podium. David Guetta heeft samenwerkingen met bekende artiesten als Rihanna, Kelly Rowland en Usher op zijn actief. Hij voerde de hitlijsten in maar liefst 46 landen aan. Drie Belgen zijn in de top 100 opgenomen: DJ Coone, op de 41ste plaats, en de broers Dimitri Vegas & Like Mike, op plaats 79.600.000 danceliefhebbers vanuit de hele wereld brachten hun stem uit voor de dj-ranglijst. De awardshow van het Britse DJ Magazine vond dit jaar voor het eerst plaats in Amsterdam. Voorheen was dit in Londen. (DB) Bekijk hier de volledige lijst.