De festivalzomer van Foo Fighters leek nochtans compleet in het water te vallen toen Grohl vorige maand op een festival in Zweden van het podium donderde. De frontman speelde daarna wel verder op een stoel.

Een paar dagen later volgde een emotionele brief van Grohl aan zijn fans. Daarin schreef hij: "My doctors have advised me to lay low for a while. (...) And I will do everything I can to come back and give you a night to remember for the rest of your lives AS SOON AS POSSIBLE."

Grohl herstelt blijkbaar bijzonder snel van zijn onfortuinlijke val. Amper tweeënhalve week na het ongeluk lijken de Foos er al opnieuw te staan. Met een tweet laat de band alvast weten helemaal klaar te zijn voor hun volgende concert. Dat zal plaatsvinden in Washington op 4 juli, de Amerikaanse nationale feestdag.

De festivalzomer van Foo Fighters leek nochtans compleet in het water te vallen toen Grohl vorige maand op een festival in Zweden van het podium donderde. De frontman speelde daarna wel verder op een stoel. Een paar dagen later volgde een emotionele brief van Grohl aan zijn fans. Daarin schreef hij: "My doctors have advised me to lay low for a while. (...) And I will do everything I can to come back and give you a night to remember for the rest of your lives AS SOON AS POSSIBLE."Grohl herstelt blijkbaar bijzonder snel van zijn onfortuinlijke val. Amper tweeënhalve week na het ongeluk lijken de Foos er al opnieuw te staan. Met een tweet laat de band alvast weten helemaal klaar te zijn voor hun volgende concert. Dat zal plaatsvinden in Washington op 4 juli, de Amerikaanse nationale feestdag.