Wie dacht dat Dave Grohl achter de drums zou zitten tijdens de wereldtournee van superband Queens of the Stone Age, is eraan voor de moeite. De Foo Fighter duikt wel mee de studio in voor het nieuwe album van QOTSA, maar hij neemt geen plaats in de tourbus. Dat zei hij tijdens een interview met CBS Local. Grohl drumde tien jaar terug als eens voor de stonerrockformatie, toen op het album 'Songs For The Deaf', en tijdens de daaropvolgende tournee.

De voormalige drummer van Nirvana voelt wel wat om 'iets' te doen met Them Crooked Vultures, die andere superband met QOTSA-frontman Josh Homme en Led Zeppelin-bassist John Paul Jones, opgericht in 2009. En dat 'iets' zou wel eens een nieuwe concertreeks kunnen zijn. 'Ik weet dat we ooit weer samen komen, omdat we het te gek vinden om met elkaar te spelen', aldus Grohl. Een uitstekend idee als je't ons vraagt. Bekijk deze video's en oordeel zelf. (DB)

Wie dacht dat Dave Grohl achter de drums zou zitten tijdens de wereldtournee van superband Queens of the Stone Age, is eraan voor de moeite. De Foo Fighter duikt wel mee de studio in voor het nieuwe album van QOTSA, maar hij neemt geen plaats in de tourbus. Dat zei hij tijdens een interview met CBS Local. Grohl drumde tien jaar terug als eens voor de stonerrockformatie, toen op het album 'Songs For The Deaf', en tijdens de daaropvolgende tournee.De voormalige drummer van Nirvana voelt wel wat om 'iets' te doen met Them Crooked Vultures, die andere superband met QOTSA-frontman Josh Homme en Led Zeppelin-bassist John Paul Jones, opgericht in 2009. En dat 'iets' zou wel eens een nieuwe concertreeks kunnen zijn. 'Ik weet dat we ooit weer samen komen, omdat we het te gek vinden om met elkaar te spelen', aldus Grohl. Een uitstekend idee als je't ons vraagt. Bekijk deze video's en oordeel zelf. (DB)