Dave Grohl heeft een nieuwe samenwerking op zijn actief. Deze keer met de gemaskerde zanger Corey Taylor van de Amerikaanse nu-metalcore band Slipknot, tevens een van de oprichters van de hardrockband Stone Sour. Ook bassist Scott Reeder van Kyuss en gitarist Rick Nielsen van Cheap Trick werkten mee aan het nummer. 'From Can To Can't' is te horen op de soundtrack van de inmiddels bekende documentaire 'Sound City' waarmee Grohl naar het prestigieuze Sundance Film Festival in het Amerikaanse Utah afzakt. Beluister hieronder het nummer.

Tijdens datzelfde festival plant de Foo Fighter een concert met zijn zogenaamde supergroep Sound City Players. Zowel Stevie Nicks van Fleetwood Mac; als Nirvana-leden Krist Novoselic en Pat Smear; John Fogerty van Creedence Clearwater Revival; Rick Nielsen en drummer Brad Wilk van Rage Against the Machine maken deel uit van de indrukwekkende line-up. Ook collega-Foo Fighters Taylor Hawkins, Nate Mendel en Chris Shiflett werden opgetrommeld. (DB)

Dave Grohl heeft een nieuwe samenwerking op zijn actief. Deze keer met de gemaskerde zanger Corey Taylor van de Amerikaanse nu-metalcore band Slipknot, tevens een van de oprichters van de hardrockband Stone Sour. Ook bassist Scott Reeder van Kyuss en gitarist Rick Nielsen van Cheap Trick werkten mee aan het nummer. 'From Can To Can't' is te horen op de soundtrack van de inmiddels bekende documentaire 'Sound City' waarmee Grohl naar het prestigieuze Sundance Film Festival in het Amerikaanse Utah afzakt. Beluister hieronder het nummer. Tijdens datzelfde festival plant de Foo Fighter een concert met zijn zogenaamde supergroep Sound City Players. Zowel Stevie Nicks van Fleetwood Mac; als Nirvana-leden Krist Novoselic en Pat Smear; John Fogerty van Creedence Clearwater Revival; Rick Nielsen en drummer Brad Wilk van Rage Against the Machine maken deel uit van de indrukwekkende line-up. Ook collega-Foo Fighters Taylor Hawkins, Nate Mendel en Chris Shiflett werden opgetrommeld. (DB)