Matt Eccles is al een tijdje vast lid van de Gentse formatie rond zanger Bent Van Looy. Tijdens een audio-sessie met Charlotte Gainsbourg en Connan Mockas, in de studio van The Guardian, verscheen de Nieuw-Zeelander achter het drumstel. De 40-jarige Française kwam er de single Out Of Touch voorstellen.

Behalve zangeres en actrice (21 Grams, I'm Not There, Antichrist) is Charlotte ook dochter van Serge Gainsbourg en Janes Birkin. Ze mikte eerder met felgesmaakte albums in de winkelrekken. Wij kijken alvast uit naar haar nieuwe plaat. (DB)

Beluister in afwachting de single 'Out Of Touch'.

Matt Eccles is al een tijdje vast lid van de Gentse formatie rond zanger Bent Van Looy. Tijdens een audio-sessie met Charlotte Gainsbourg en Connan Mockas, in de studio van The Guardian, verscheen de Nieuw-Zeelander achter het drumstel. De 40-jarige Française kwam er de single Out Of Touch voorstellen. Behalve zangeres en actrice (21 Grams, I'm Not There, Antichrist) is Charlotte ook dochter van Serge Gainsbourg en Janes Birkin. Ze mikte eerder met felgesmaakte albums in de winkelrekken. Wij kijken alvast uit naar haar nieuwe plaat. (DB) Beluister in afwachting de single 'Out Of Touch'.