Volgens de krant vermoedt de politie dat de man overleed aan een overdosis drugs. Naast zijn lichaam werden drugs en toebehoren aangetroffen, zegt politievrouw Ana Pacheco.

Dj Rashad - zijn echte naam was Rashad Harden - werd 34. Een vriend vond zijn bewegingloos lichaam zaterdag om 13.30 uur plaatselijke tijd in een appartement. Kort daarna werd hij doodverklaard. Een autopsie is zondag gepland, klinkt het.

Rashad was een pioneer in de footwork-muziekstijl, die draait rond house-muziek en snelle voetbewegingen. De stijl onstond in Chicago en is al een tiental jaar populair in de stad. Rashads laatste lp, "Double Cup", kwam uit vorig jaar. (Belga)

Volgens de krant vermoedt de politie dat de man overleed aan een overdosis drugs. Naast zijn lichaam werden drugs en toebehoren aangetroffen, zegt politievrouw Ana Pacheco. Dj Rashad - zijn echte naam was Rashad Harden - werd 34. Een vriend vond zijn bewegingloos lichaam zaterdag om 13.30 uur plaatselijke tijd in een appartement. Kort daarna werd hij doodverklaard. Een autopsie is zondag gepland, klinkt het. Rashad was een pioneer in de footwork-muziekstijl, die draait rond house-muziek en snelle voetbewegingen. De stijl onstond in Chicago en is al een tiental jaar populair in de stad. Rashads laatste lp, "Double Cup", kwam uit vorig jaar. (Belga)