Damso haalde het van Moha La Squale ('Bendero') en Georgio ('XX5').

De artiest verklaarde eerder na zijn nominatie al 'zeer aangenaam verrast' te zijn. Voorts zei hij te hopen dat een en ander in dezelfde richting zou blijven evolueren en dat het genre 'gerespecteerd zou worden voor wat het is en niet voor wat men wil dat het is'.

Het album 'Brol' van de Belgische zangeres Angèle won de prijs voor 'revelatie van het jaar'. Eerder op de avond kreeg ze ook al een prijs voor de videoclip van 'Tout oublier', die ze maakte in samenwerking met haar broer Roméo Elvis.

In de clip dansen ze in ski-outfit op het strand. De video van 'Tout oublier' was in de running met de clips 'Alright' van Jain en 'Rêves bizarres' van Orelsan met Damso.

De Franse zangeres Jeanne Added haalde een Victoire binnen in de categorie rockalbum met 'Radiate'. De winnaars van de Victoire Albums Musiques urbaines waren Bigflo & Oli met 'Rentrez chez vous'.

Damso haalde het van Moha La Squale ('Bendero') en Georgio ('XX5'). De artiest verklaarde eerder na zijn nominatie al 'zeer aangenaam verrast' te zijn. Voorts zei hij te hopen dat een en ander in dezelfde richting zou blijven evolueren en dat het genre 'gerespecteerd zou worden voor wat het is en niet voor wat men wil dat het is'.Het album 'Brol' van de Belgische zangeres Angèle won de prijs voor 'revelatie van het jaar'. Eerder op de avond kreeg ze ook al een prijs voor de videoclip van 'Tout oublier', die ze maakte in samenwerking met haar broer Roméo Elvis.In de clip dansen ze in ski-outfit op het strand. De video van 'Tout oublier' was in de running met de clips 'Alright' van Jain en 'Rêves bizarres' van Orelsan met Damso. De Franse zangeres Jeanne Added haalde een Victoire binnen in de categorie rockalbum met 'Radiate'. De winnaars van de Victoire Albums Musiques urbaines waren Bigflo & Oli met 'Rentrez chez vous'.