Albarn neemt op met Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Kwes, hip-hop producer Jneiro Jarel en Dan The Automator, de producer van onder andere Franz Ferdinand. De opbrengsten gaan integraal naar Oxfam.

Op de Tumblrpagina van het project staat volgende boodschap: "Door jarenlang gewapend conflict zit Congo in een diepe humanitaire crisis. De opbrengsten van het album worden aangewend om de armen in Congo te helpen."

Een voorsmaakje van het album kun je hieronder beluisteren.

Hallo (clip - featuring Tout Puissant Mukalo) by DRC Music

Dit is niet de eerste keer dat Albarn opneemt in Afrika. In 2002 maakte hij Mali Music, hij schreef delen van het laatste studioalbum van Blur in Afrika en nam met 'The Good, The Bad & The Queen' op in Nigeria.

(TS)

Albarn neemt op met Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Kwes, hip-hop producer Jneiro Jarel en Dan The Automator, de producer van onder andere Franz Ferdinand. De opbrengsten gaan integraal naar Oxfam. Op de Tumblrpagina van het project staat volgende boodschap: "Door jarenlang gewapend conflict zit Congo in een diepe humanitaire crisis. De opbrengsten van het album worden aangewend om de armen in Congo te helpen." Een voorsmaakje van het album kun je hieronder beluisteren.Hallo (clip - featuring Tout Puissant Mukalo) by DRC Music Dit is niet de eerste keer dat Albarn opneemt in Afrika. In 2002 maakte hij Mali Music, hij schreef delen van het laatste studioalbum van Blur in Afrika en nam met 'The Good, The Bad & The Queen' op in Nigeria.(TS)