Nadat hij Simple Minds verving op TW Classic, valt Daan op de laatste dag van de Lokerse Feesten ook in voor Eddy Grant, die op het laatste moment annuleerde. Het optreden staat ook wat later geprogrammeerd dan normaal (20.15u in plaats van 20.00u), omdat Daan eerder die dag nog op Dranouter aantreedt.

Er zijn nog wijzigingen doorgevoerd aan het programma van de Lokerse Feesten. The Black Box Revelation is in extremis aan de affiche toegevoegd, en Motley Crue is op aanvraag van plaats gewisseld met Golden Earring.

Michael Ilegems

Nadat hij Simple Minds verving op TW Classic, valt Daan op de laatste dag van de Lokerse Feesten ook in voor Eddy Grant, die op het laatste moment annuleerde. Het optreden staat ook wat later geprogrammeerd dan normaal (20.15u in plaats van 20.00u), omdat Daan eerder die dag nog op Dranouter aantreedt. Er zijn nog wijzigingen doorgevoerd aan het programma van de Lokerse Feesten. The Black Box Revelation is in extremis aan de affiche toegevoegd, en Motley Crue is op aanvraag van plaats gewisseld met Golden Earring. Michael Ilegems