In 'The Tonight Show' staat Jimmy Fallon erom bekend graag in de huid te kruipen van bekende medemensen. Het was niet de eerste keer dat hij zijn, erg geslaagde, impressie gaf van de Canadese artiest. Hoewel de eerste noten het niet doen vermoeden, ging het om 'Fancy', de hit van popster Iggy Azalea.

Voor de gelegenheid traden ook de vroegere kompanen van Neil Young mee op. Crosby, Stills & Nash hielden het sober en lieten de gewaagde outfits van Iggy Azalea gelukkig achterwege. De heren zijn momenteel bezig met de promotie van hun nieuwe box 'SCNY 1974', een compilatie van opnames van hun reünietournee met Neil Young in 1974. (AB)

In 'The Tonight Show' staat Jimmy Fallon erom bekend graag in de huid te kruipen van bekende medemensen. Het was niet de eerste keer dat hij zijn, erg geslaagde, impressie gaf van de Canadese artiest. Hoewel de eerste noten het niet doen vermoeden, ging het om 'Fancy', de hit van popster Iggy Azalea.Voor de gelegenheid traden ook de vroegere kompanen van Neil Young mee op. Crosby, Stills & Nash hielden het sober en lieten de gewaagde outfits van Iggy Azalea gelukkig achterwege. De heren zijn momenteel bezig met de promotie van hun nieuwe box 'SCNY 1974', een compilatie van opnames van hun reünietournee met Neil Young in 1974. (AB)