De bekendste naam van dit trio is Goran Bregovic, die met zijn wervelende balkanrave ongetwijfeld het publiek aan het dansen krijgt. Chronixx is een Jamaïcaanse artiest met een voorliefde voor roots reggae. Pat Thomas and Kwashibu Area Band nemen hun luisteraars mee naar de sfeer van Ghanese dansclubs.

Vanaf vandaag tot en met 11 januari kan je aan een voordeligere prijs combitickets kopen. De X-Mas Pass tickets zijn 15 euro goedkoper, maar ze werden wel beperkt in aantal. Couleur Café gaat door van 1 tot en met 3 juli.

De bekendste naam van dit trio is Goran Bregovic, die met zijn wervelende balkanrave ongetwijfeld het publiek aan het dansen krijgt. Chronixx is een Jamaïcaanse artiest met een voorliefde voor roots reggae. Pat Thomas and Kwashibu Area Band nemen hun luisteraars mee naar de sfeer van Ghanese dansclubs.Vanaf vandaag tot en met 11 januari kan je aan een voordeligere prijs combitickets kopen. De X-Mas Pass tickets zijn 15 euro goedkoper, maar ze werden wel beperkt in aantal. Couleur Café gaat door van 1 tot en met 3 juli.