De volgende editie van het muziekfestival Couleur Café in juni 2013 kan nog altijd plaatsvinden op de terreinen van Thurn & Taxis. De volledige stadsvernieuwing op de site is in handen van de NV Project T&T dat in totaal voor 360.000 vierkante meter projecten op stapel heeft staan.

"In juli hadden we de bouwvergunning voor de nieuwe hoofdzetel van Leefmilieu Brussel op zak en na het bouwverlof zijn de werken gestart. Ondanks deze werkzaamheden zal Couleur Café volgend jaar opnieuw hier kunnen plaatsvinden. De organisatoren van het muziekfestival gaven ook aan voorlopig hier te willen blijven", aldus ceo Michel Debievre van Project T&T.

De 23e editie van het driedaagse Couleur Café lokte eind juni ruim 75.000 toeschouwers. (Belga)

De volgende editie van het muziekfestival Couleur Café in juni 2013 kan nog altijd plaatsvinden op de terreinen van Thurn & Taxis. De volledige stadsvernieuwing op de site is in handen van de NV Project T&T dat in totaal voor 360.000 vierkante meter projecten op stapel heeft staan. "In juli hadden we de bouwvergunning voor de nieuwe hoofdzetel van Leefmilieu Brussel op zak en na het bouwverlof zijn de werken gestart. Ondanks deze werkzaamheden zal Couleur Café volgend jaar opnieuw hier kunnen plaatsvinden. De organisatoren van het muziekfestival gaven ook aan voorlopig hier te willen blijven", aldus ceo Michel Debievre van Project T&T. De 23e editie van het driedaagse Couleur Café lokte eind juni ruim 75.000 toeschouwers. (Belga)