Dinsdag werd bekendgemaakt dat Connan Hosford en Sam Dust, die beter gekend zijn onder hun artiestennamen Connan Mockasin en LA Priest, de krachten zouden bundelen op een nieuwe plaat. De opnames voor het album Soft Hair bestreken een tijdspanne van vijf jaar, waarin beide artiesten ook bleven werken aan hun soloprojecten.

Connan Mockasin bracht de albums Forever Dolphin Love en Caramel uit, terwijl Sam Dust als LA Priest vorig jaar nog het album Inji loste. Als Soft Hair brengen ze op 28 oktober het gelijknamige album uit via het label Weird World.

Samen met de aankondiging van het nieuwe album werd ook meteen de videoclip voor de eerste single Lying has to stop gedeeld. Die brengt het zweverige en lichtjes bevreemdende aura van de muziek tot een hoger niveau en kan tellen als voorsmaakje voor wat dit najaar zal volgen.

(JA)

Dinsdag werd bekendgemaakt dat Connan Hosford en Sam Dust, die beter gekend zijn onder hun artiestennamen Connan Mockasin en LA Priest, de krachten zouden bundelen op een nieuwe plaat. De opnames voor het album Soft Hair bestreken een tijdspanne van vijf jaar, waarin beide artiesten ook bleven werken aan hun soloprojecten. Connan Mockasin bracht de albums Forever Dolphin Love en Caramel uit, terwijl Sam Dust als LA Priest vorig jaar nog het album Inji loste. Als Soft Hair brengen ze op 28 oktober het gelijknamige album uit via het label Weird World.Samen met de aankondiging van het nieuwe album werd ook meteen de videoclip voor de eerste single Lying has to stop gedeeld. Die brengt het zweverige en lichtjes bevreemdende aura van de muziek tot een hoger niveau en kan tellen als voorsmaakje voor wat dit najaar zal volgen.(JA)