Veel volk, maar geen gedrum op de derde editie van Focus Club, het concertevent waarop Knack Focus en Focus Le Vif respectievelijk een Vlaamse en een Waalse band presenteren aan elkaars lezerspubliek. De Oilsjterse postrockformatie Motek bouwde zijn set langzaam maar zeker op naar een zinderend hoogtepunt. The Tellers zorgden meteen daarna voor een tweede climax met hun gewillig chaotische popsongs.

Bekijk het videoverslag hieronder - en maak u alvast op voor de vierde editie van FOCUS CLUB op zaterdag 11 december met Great Mountain Fire (voorheen: Nestor) en Balthazar!

Focus Club 4 - Een voorsmaakje:

Veel volk, maar geen gedrum op de derde editie van Focus Club, het concertevent waarop Knack Focus en Focus Le Vif respectievelijk een Vlaamse en een Waalse band presenteren aan elkaars lezerspubliek. De Oilsjterse postrockformatie Motek bouwde zijn set langzaam maar zeker op naar een zinderend hoogtepunt. The Tellers zorgden meteen daarna voor een tweede climax met hun gewillig chaotische popsongs. Bekijk het videoverslag hieronder - en maak u alvast op voor de vierde editie van FOCUS CLUB op zaterdag 11 december met Great Mountain Fire (voorheen: Nestor) en Balthazar!Focus Club 4 - Een voorsmaakje: