PLUS

Het schuchtere meisje met de gitaar is allang niet meer. Selah Sue blijft maar groeien als performer. Ze had charisma te over en droeg de set met sprekend gemak.

MIN

Door het gebrek aan vers materiaal - buiten het nagelnieuwe 'Fade Away' - en amper verandering in instrumentatie was haar liveact een herhaling van festivaloptredens vorig jaar... en het jaar daarvoor. Voorspelbaarheid was Selah Sues grootste vijand.

HET YOUTUBEMOMENT

Tijdens 'Crazy Vibes', 'This World' en 'Raggamuffin' kreeg ze bakken respons van het publiek, maar het meest memorabele moment van de show was toen ze met 'Break' de toeschouwers muisstil kreeg.

(JVP)

SETLIST

Just Because I Do / Black part Love / Lost Ones (Lauryn Hill) / This World / Break / Fade Away / Please / On The Run / Raggamuffin / Peace Of Mind / Crazy Vibes / Crazy Sufferin' Style

PLUS Het schuchtere meisje met de gitaar is allang niet meer. Selah Sue blijft maar groeien als performer. Ze had charisma te over en droeg de set met sprekend gemak. MIN Door het gebrek aan vers materiaal - buiten het nagelnieuwe 'Fade Away' - en amper verandering in instrumentatie was haar liveact een herhaling van festivaloptredens vorig jaar... en het jaar daarvoor. Voorspelbaarheid was Selah Sues grootste vijand. HET YOUTUBEMOMENT Tijdens 'Crazy Vibes', 'This World' en 'Raggamuffin' kreeg ze bakken respons van het publiek, maar het meest memorabele moment van de show was toen ze met 'Break' de toeschouwers muisstil kreeg. (JVP) SETLIST Just Because I Do / Black part Love / Lost Ones (Lauryn Hill) / This World / Break / Fade Away / Please / On The Run / Raggamuffin / Peace Of Mind / Crazy Vibes / Crazy Sufferin' Style