PLUS

Het is aandoenlijk hoe Mike Hadreas (Perfume Genius) met elke passage in België dat tikkeltje zelfzekerder lijkt. Vocaal was hij sterker dan ooit en de onzekere blikken naar zijn toetsenist en levensgezel Alan Wyffels bleven deze keer uit.

MIN

Perfume Genius greep niet altijd even hard naar de keel. Enkele nummers leken inwisselbaar, maar dan speelde hij 'Dark Parts', 'Learning', 'Hood' of 'Mr Petersen' en je was die twee mindere momentjes alweer vergeten.

HET YOUTUBEMOMENT

Mike Hadreas die tijdens 'Dark Parts' een gemiste pianonoot haast onopgemerkt opving en even met een onschuldige grijns verder speelde. In de imperfectie schuilt de schoonheid, zeggen ze. Awel, 't is waar.

PLUS Het is aandoenlijk hoe Mike Hadreas (Perfume Genius) met elke passage in België dat tikkeltje zelfzekerder lijkt. Vocaal was hij sterker dan ooit en de onzekere blikken naar zijn toetsenist en levensgezel Alan Wyffels bleven deze keer uit. MIN Perfume Genius greep niet altijd even hard naar de keel. Enkele nummers leken inwisselbaar, maar dan speelde hij 'Dark Parts', 'Learning', 'Hood' of 'Mr Petersen' en je was die twee mindere momentjes alweer vergeten. HET YOUTUBEMOMENT Mike Hadreas die tijdens 'Dark Parts' een gemiste pianonoot haast onopgemerkt opving en even met een onschuldige grijns verder speelde. In de imperfectie schuilt de schoonheid, zeggen ze. Awel, 't is waar.