PLUS
M83, het alias van componist Anthony Gonzalez, creëerde een indrukwekkende wall of sound, met wijdse soundscapes (of liever: 'synthscapes') die extra kracht bijgezet werden door een flitsend lichtspektakel. Het deed wat denken aan Mogwai, maar dan met een laagje kitsherige eightiespop er overheen.

MIN
De sfeer zat goed, maar een tekort aan écht straffe songs maakte dat we onze aandacht er geen vol uur bij konden houden.

HET YOUTUBEMOMENT 'Midnight City' - wél een goeie song - kreeg een uitgesponnen outro mee, inclusief een heerlijk overstuurde saxofoonsolo. De Marquee daverde op zijn grondvesten. (MI)

PLUS M83, het alias van componist Anthony Gonzalez, creëerde een indrukwekkende wall of sound, met wijdse soundscapes (of liever: 'synthscapes') die extra kracht bijgezet werden door een flitsend lichtspektakel. Het deed wat denken aan Mogwai, maar dan met een laagje kitsherige eightiespop er overheen. MIN De sfeer zat goed, maar een tekort aan écht straffe songs maakte dat we onze aandacht er geen vol uur bij konden houden. HET YOUTUBEMOMENT 'Midnight City' - wél een goeie song - kreeg een uitgesponnen outro mee, inclusief een heerlijk overstuurde saxofoonsolo. De Marquee daverde op zijn grondvesten. (MI)