PLUS
Het was een verademing om nu eens níét voor de elfendertigste keer naar The Chemical Brothers te hoeven luisteren op de donderdagavond van Rock Werchter, maar wel naar een dance-act die zowel de techno- en electroliefhebbers als de rockfanaten aan het dansen kan brengen.

MIN
Maar de vuile beats van Justice gedijden niet op de Main Stage. Daarvoor was de set van Gaspard Augé en Xavier de Rosnay te weinig verrassend. Elke drie nummers kregen we een flard 'We Are Your Friends' of 'Phantom' voorgeschoteld, en dat was net iets te veel van het goede.

HET YOUTUBE-MOMENT:
Geen, tenzij u graag minutenlang naar een aan een lichtgevend kruis genagelde mengtafel staart.
(MI)

PLUS Het was een verademing om nu eens níét voor de elfendertigste keer naar The Chemical Brothers te hoeven luisteren op de donderdagavond van Rock Werchter, maar wel naar een dance-act die zowel de techno- en electroliefhebbers als de rockfanaten aan het dansen kan brengen. MIN Maar de vuile beats van Justice gedijden niet op de Main Stage. Daarvoor was de set van Gaspard Augé en Xavier de Rosnay te weinig verrassend. Elke drie nummers kregen we een flard 'We Are Your Friends' of 'Phantom' voorgeschoteld, en dat was net iets te veel van het goede. HET YOUTUBE-MOMENT: Geen, tenzij u graag minutenlang naar een aan een lichtgevend kruis genagelde mengtafel staart. (MI)