PLUS

Met zijn complexe sound die steeds schipperde tussen etherische soundscapes en tegendraadse beats hield Tobin het publiek gevangen tussen betovering en extase. De sub-bassen die Tobin uit zijn laptopje toverden, deden het zweet van ons gezicht springen.

MIN

het duurde wat lang voor de Braziliaan op gang kwam, waardoor er in het publiek wat zenuwachtige blikken gewisseld werden.

YOUTUBEMOMENT

De knoppentovenaar verschanste zich achter een tetrisblokkenconstructie, waarop hoogtechnologische visuals prachtig synchroon liepen met de muziek. Wellicht nog veel indrukwekkender 's nachts in openlucht. (JVP)

PLUS Met zijn complexe sound die steeds schipperde tussen etherische soundscapes en tegendraadse beats hield Tobin het publiek gevangen tussen betovering en extase. De sub-bassen die Tobin uit zijn laptopje toverden, deden het zweet van ons gezicht springen. MIN het duurde wat lang voor de Braziliaan op gang kwam, waardoor er in het publiek wat zenuwachtige blikken gewisseld werden. YOUTUBEMOMENT De knoppentovenaar verschanste zich achter een tetrisblokkenconstructie, waarop hoogtechnologische visuals prachtig synchroon liepen met de muziek. Wellicht nog veel indrukwekkender 's nachts in openlucht. (JVP)