Slecht nieuws voor de fans van Agnes Obel die uitkeken naar haar concert op vrijdag 14 december in de Antwerpse Singel. De Deense deerne met de wondermooie muziek moet wegens gezondheidsredenen passen. Het concert wordt uitgesteld naar dinsdag 21 mei 2013.

Agnes Obel staat voor uitgepuurde songs op subtiele pianomelodieën. Afgelopen zomer stond ze nog op Werchter, waar ze in The Barn het uitzinnige festivalpubliek moeiteloos stil kreeg een helemaal inpakte. Fans die haar opnieuw aan het werk willen zien, moeten wachten tot het voorjaar. (DB)

Slecht nieuws voor de fans van Agnes Obel die uitkeken naar haar concert op vrijdag 14 december in de Antwerpse Singel. De Deense deerne met de wondermooie muziek moet wegens gezondheidsredenen passen. Het concert wordt uitgesteld naar dinsdag 21 mei 2013. Agnes Obel staat voor uitgepuurde songs op subtiele pianomelodieën. Afgelopen zomer stond ze nog op Werchter, waar ze in The Barn het uitzinnige festivalpubliek moeiteloos stil kreeg een helemaal inpakte. Fans die haar opnieuw aan het werk willen zien, moeten wachten tot het voorjaar. (DB)