De tickets voor het concert, dat deel uit maakt van de 'Rock Or Bust World Tour', vlogen de deur uit. 50.000 fans zullen het concert in Dessel bijwonen.

Via ticketmaster.be is inmiddels een wachtlijst geopend. Indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het first come, first served-principe. Het is steeds zinvol te registreren op deze lijst. Wie weet kan je toch nog een ticket bemachtigen. (LP)

De tickets voor het concert, dat deel uit maakt van de 'Rock Or Bust World Tour', vlogen de deur uit. 50.000 fans zullen het concert in Dessel bijwonen. Via ticketmaster.be is inmiddels een wachtlijst geopend. Indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het first come, first served-principe. Het is steeds zinvol te registreren op deze lijst. Wie weet kan je toch nog een ticket bemachtigen. (LP)