'Deleting Borders' staat voor het vervagen van grenzen op vier verschillende gebieden. Dankzij het internet en sociale media vervagen de grenzen tussen publiek en artiest, maar ook tussen de verschillende kunstdisciplines. Virtuele ervaringen krijgen een vervolg in het echte leven en ook de landsgrenzen verdwijnen. Amatorski wil die grenzen aftasten en zette samen met We Work We Play een interactief project op poten.

Op de website deletingborders.com kunnen bezoekers zelf online content creëren. Het hoofddoel is om muziek en visuals met elkaar te combineren. Via een music sequencer help je Amatorski bij het componeren van een nummer. Daarbij kan je een gepersonaliseerde afbeelding invoegen. Het resultaat van de aparte vorm van crowdsourcing zal door de groep gebruikt worden tijdens hun 'Deleting Borders' optreden, op 18 april in deSingel. In het najaar krijgt het project een vervolg in de vorm van een tournee. (CS)

'Deleting Borders' staat voor het vervagen van grenzen op vier verschillende gebieden. Dankzij het internet en sociale media vervagen de grenzen tussen publiek en artiest, maar ook tussen de verschillende kunstdisciplines. Virtuele ervaringen krijgen een vervolg in het echte leven en ook de landsgrenzen verdwijnen. Amatorski wil die grenzen aftasten en zette samen met We Work We Play een interactief project op poten. Op de website deletingborders.com kunnen bezoekers zelf online content creëren. Het hoofddoel is om muziek en visuals met elkaar te combineren. Via een music sequencer help je Amatorski bij het componeren van een nummer. Daarbij kan je een gepersonaliseerde afbeelding invoegen. Het resultaat van de aparte vorm van crowdsourcing zal door de groep gebruikt worden tijdens hun 'Deleting Borders' optreden, op 18 april in deSingel. In het najaar krijgt het project een vervolg in de vorm van een tournee. (CS)