De Britse rockband Coldplay zakt nog eens af naar het Sportpaleis. Op zondag 18 december staan Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion in de Antwerpse concertzaal.

Op 24 oktober ligt het vijfde album van Coldplay, "Mylo Xyloto", in de winkel. Het telt 14 songs waaronder "Every Teardrop is a Waterfall" en de nieuwe single "Paradise". Ook "Princess of China", een duet met Rihanna, staat erop. Coldplay sluit het jaar af met een korte tournee.

De ticketverkoop voor het optreden in het Antwerpse Sportpaleis start nu vrijdag 23 september om 9.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Proximus Go For Music op 0900 2 60 60 of proximusgoformusic.be. De prijzen voor een kaartje variëren van 50 tot 65 euro, exclusief servicekosten. Per persoon kunnen maximaal zes tickets besteld worden. (Belga)

De Britse rockband Coldplay zakt nog eens af naar het Sportpaleis. Op zondag 18 december staan Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion in de Antwerpse concertzaal. Op 24 oktober ligt het vijfde album van Coldplay, "Mylo Xyloto", in de winkel. Het telt 14 songs waaronder "Every Teardrop is a Waterfall" en de nieuwe single "Paradise". Ook "Princess of China", een duet met Rihanna, staat erop. Coldplay sluit het jaar af met een korte tournee. De ticketverkoop voor het optreden in het Antwerpse Sportpaleis start nu vrijdag 23 september om 9.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Proximus Go For Music op 0900 2 60 60 of proximusgoformusic.be. De prijzen voor een kaartje variëren van 50 tot 65 euro, exclusief servicekosten. Per persoon kunnen maximaal zes tickets besteld worden. (Belga)