De band Coldplay is momenteel op tour doorheen Amerika. Toen ze het voorbije weekend in New Jersey stopten, liet Chris Martin een filmpje spelen van zijn 10 jaar oude zoontje Moses Martin die een voorstel had voor zijn vader: "Ik vroeg me af of je een liedje kon spelen uit onze favoriete film Back to the Future".

Wat volgde was een cover van het romantische lied Earth Angel uit de film. Halverwege in het liedje zei Martin: "Dames en heren, uit de beste film aller tijden, verwelkom alstublieft Mr. Michael J. Fox!". Fox kwam met zijn eigen gitaar het slow-liedje uitspelen. Het rocklied dat daarop volgde, begon met de iconische gitaarsolo van Marty Mcfly uit de 'prom scene' van de film. "Dit is een droom die uitkomt, danku Michael", zei Martin aan het einde van Johnny B. Goode.

De band Coldplay is momenteel op tour doorheen Amerika. Toen ze het voorbije weekend in New Jersey stopten, liet Chris Martin een filmpje spelen van zijn 10 jaar oude zoontje Moses Martin die een voorstel had voor zijn vader: "Ik vroeg me af of je een liedje kon spelen uit onze favoriete film Back to the Future".Wat volgde was een cover van het romantische lied Earth Angel uit de film. Halverwege in het liedje zei Martin: "Dames en heren, uit de beste film aller tijden, verwelkom alstublieft Mr. Michael J. Fox!". Fox kwam met zijn eigen gitaar het slow-liedje uitspelen. Het rocklied dat daarop volgde, begon met de iconische gitaarsolo van Marty Mcfly uit de 'prom scene' van de film. "Dit is een droom die uitkomt, danku Michael", zei Martin aan het einde van Johnny B. Goode.