De 'A Head Full Of Dreams Tour' van de Britten ging in maart van start in Zuid-Amerika, met tussendoor een korte passage in Europa, goed voor vier uitverkochte Wembley-shows in Londen als hoogtepunt. Het Amerikaanse luik van de muzikale rondreis is intussen afgerond. In december is Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.

De Europese tournee start op 6 juni in het Olympiastadion in München. Op 21 juni strijken Chris Martin en co met hun show neer in het Koning Boudewijnstadion. Dat meldt concertorganisator Live Nation. Fans weten die dag waar naartoe.

De ticketverkoop start op vrijdag 7 oktober, om 10 uur. Kaartjes variëren van 51 tot 116 euro. Snel zijn is geen overbodige luxe. Het vorige Coldplay-concert op Belgische bodem was immers in veertig minuten uitverkocht.

'A Head Full Of Dreams', de jongste plaat van Coldplay, ging al vier miljoen keer over de -al dan niet virtuele- toonbank sinds de release in december 2015. Met 'Adventure Of A Lifetime', 'Hymn For The Weekend' en 'Up&Up' scoort de band wereldhits. De bijhorende clips zijn goed voor meer dan een miljard views op YouTube.

De 'A Head Full Of Dreams Tour' van de Britten ging in maart van start in Zuid-Amerika, met tussendoor een korte passage in Europa, goed voor vier uitverkochte Wembley-shows in Londen als hoogtepunt. Het Amerikaanse luik van de muzikale rondreis is intussen afgerond. In december is Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.De Europese tournee start op 6 juni in het Olympiastadion in München. Op 21 juni strijken Chris Martin en co met hun show neer in het Koning Boudewijnstadion. Dat meldt concertorganisator Live Nation. Fans weten die dag waar naartoe. De ticketverkoop start op vrijdag 7 oktober, om 10 uur. Kaartjes variëren van 51 tot 116 euro. Snel zijn is geen overbodige luxe. Het vorige Coldplay-concert op Belgische bodem was immers in veertig minuten uitverkocht.'A Head Full Of Dreams', de jongste plaat van Coldplay, ging al vier miljoen keer over de -al dan niet virtuele- toonbank sinds de release in december 2015. Met 'Adventure Of A Lifetime', 'Hymn For The Weekend' en 'Up&Up' scoort de band wereldhits. De bijhorende clips zijn goed voor meer dan een miljard views op YouTube.