dEUS komt op vrijdag 15 juni voor een select publiek de fonkelnieuwe plaat 'Following Sea' presenteren in Club 69. Dat kondigde violist Klaas Janszoons aan in het radioprogramma "Sam en Roos staan op" van Studio Brussel. 'We zijn al volop aan het repeteren voor het optreden', klonk het op de jongerenzender.

Club 69 is het miniconcertzaaltje in het gebouw van de openbare omroep, aan de Auguste Reyerslaan, dat regelmatig grote namen uit de nationale en internationale muziekwereld strikt. De locatie ontvangt slechts 69 duo's. Alle tickets worden telkens door Studio Brussel verloot onder de luisteraars. De concerttickets voor dEUS worden op woensdag 13 weggegeven.

'Following Sea' is het achtste album van Tom Barman en co. De plaat werd nog geen week geleden onaangekondigd uitgebracht en scoorde meteen in de online charts. Op vrijdag 29 juni staan ze op de Main Stage van Rock Werchter. (DB)

dEUS komt op vrijdag 15 juni voor een select publiek de fonkelnieuwe plaat 'Following Sea' presenteren in Club 69. Dat kondigde violist Klaas Janszoons aan in het radioprogramma "Sam en Roos staan op" van Studio Brussel. 'We zijn al volop aan het repeteren voor het optreden', klonk het op de jongerenzender. Club 69 is het miniconcertzaaltje in het gebouw van de openbare omroep, aan de Auguste Reyerslaan, dat regelmatig grote namen uit de nationale en internationale muziekwereld strikt. De locatie ontvangt slechts 69 duo's. Alle tickets worden telkens door Studio Brussel verloot onder de luisteraars. De concerttickets voor dEUS worden op woensdag 13 weggegeven.'Following Sea' is het achtste album van Tom Barman en co. De plaat werd nog geen week geleden onaangekondigd uitgebracht en scoorde meteen in de online charts. Op vrijdag 29 juni staan ze op de Main Stage van Rock Werchter. (DB)