Op de gezegende leeftijd van 72 zouden velen van hun oude dag genieten, maar stilzitten is niet aan werkmier Cliff Richard besteed. Naar eigen zeggen wordt zijn nieuwste album een eerbetoon aan iconische tijdgenoten Elvis Presley, Chuck Berry, Little Richard en Buddy Holly.

Richard scoorde z'n eerste hit in 1958 en kwam een jaar later aan het venster van de toen nog piepjonge rockscene kijken met z'n debuutalbum 'Cliff'. Ruim een halve eeuw later heeft de rocksenior zo'n 46 albums, 7 soundtracks, 35 compilatie-albums en 11 live-albums achter z'n naam staan.

Op de gezegende leeftijd van 72 zouden velen van hun oude dag genieten, maar stilzitten is niet aan werkmier Cliff Richard besteed. Naar eigen zeggen wordt zijn nieuwste album een eerbetoon aan iconische tijdgenoten Elvis Presley, Chuck Berry, Little Richard en Buddy Holly. Richard scoorde z'n eerste hit in 1958 en kwam een jaar later aan het venster van de toen nog piepjonge rockscene kijken met z'n debuutalbum 'Cliff'. Ruim een halve eeuw later heeft de rocksenior zo'n 46 albums, 7 soundtracks, 35 compilatie-albums en 11 live-albums achter z'n naam staan.