Bruce Springsteenfans moeten niet tot de release van Wrecking Ball op 5 maart wachten om nieuw materiaal van The Boss te horen. Alle nummers verschijnen op de officiële site van The Boss. Het enige nadeel is dat ze enkel beluisterbaar zijn op de dag van release. Easy Money, een cynisch nummer over beurshandelaars op Wall Street, bijt de spits af.

De gevolgen van de economische recessie zijn het centrale thema van Wrecking Ball. Springsteen noemt het de kwaadste plaat uit zijn carrière. Een carrière die zich uitstrekt over 39 jaar en zeventien studioalbums.

De lijst van nummers die Springsteen zal streamen:

Maandag 20 februari: Easy Money
Dinsdag 21 februari: Shackled and Drawn
Woensdag 22 februari: Jack of All Trades
Donderdag 23 februari: Death To My Hometown
Vrijdag 24 februari: This Depression
Maandag 27 februari: Wrecking Ball
Dinsdag 28 februari: You've Got It
Woensdag 29 februari: Rocky Ground
Donderdag 1 maart: Land of Hopes and Dreams
Vrijdag 2 maart: We Are Alive

(BW)

Bruce Springsteenfans moeten niet tot de release van Wrecking Ball op 5 maart wachten om nieuw materiaal van The Boss te horen. Alle nummers verschijnen op de officiële site van The Boss. Het enige nadeel is dat ze enkel beluisterbaar zijn op de dag van release. Easy Money, een cynisch nummer over beurshandelaars op Wall Street, bijt de spits af. De gevolgen van de economische recessie zijn het centrale thema van Wrecking Ball. Springsteen noemt het de kwaadste plaat uit zijn carrière. Een carrière die zich uitstrekt over 39 jaar en zeventien studioalbums. De lijst van nummers die Springsteen zal streamen: Maandag 20 februari: Easy Money Dinsdag 21 februari: Shackled and Drawn Woensdag 22 februari: Jack of All Trades Donderdag 23 februari: Death To My Hometown Vrijdag 24 februari: This Depression Maandag 27 februari: Wrecking Ball Dinsdag 28 februari: You've Got It Woensdag 29 februari: Rocky Ground Donderdag 1 maart: Land of Hopes and Dreams Vrijdag 2 maart: We Are Alive(BW)