"Ze hebben al vier keer kankercellen uit mijn weefsel weggenomen," onthulde de vroegere frontman van de band 'The Smiths'. "Als ik sterf dan sterf ik. Indien niet, dan niet". Het is de eerste keer dat Morrissey openlijk praat over zijn ziekte en het woord kanker in de mond durft te nemen.

Morrissey zegt wel dat hij zich al een stuk beter voelt dan een tijd geleden. Hij realiseert zich ook dat hij er op recente foto's vaak wat 'ongezond' uitzag. Maar dat is volgens hem een logisch gevolg van de ziekte. "Ik ga er mij geen zorgen over maken en ik zal kunnen rusten als ik dood ben".

Daarnaast gaf de zanger ook meer informatie over zijn aankomende debuutroman. Deze is volgens Morrissey bijna klaar en zal wellicht volgend jaar worden gepubliceerd. Ook kon hij het niet laten om weer wild rond zich heen te trappen en ging hij te keer tegen David en Victoria Beckham, stierenvechters, de Britse koninklijke familie en de BBC omdat die zich onpartijdig zou hebben opgesteld in de aanloop naar het recente onafhankelijkheidsreferendum in Schotland. (LVR)

"Ze hebben al vier keer kankercellen uit mijn weefsel weggenomen," onthulde de vroegere frontman van de band 'The Smiths'. "Als ik sterf dan sterf ik. Indien niet, dan niet". Het is de eerste keer dat Morrissey openlijk praat over zijn ziekte en het woord kanker in de mond durft te nemen. Morrissey zegt wel dat hij zich al een stuk beter voelt dan een tijd geleden. Hij realiseert zich ook dat hij er op recente foto's vaak wat 'ongezond' uitzag. Maar dat is volgens hem een logisch gevolg van de ziekte. "Ik ga er mij geen zorgen over maken en ik zal kunnen rusten als ik dood ben".Daarnaast gaf de zanger ook meer informatie over zijn aankomende debuutroman. Deze is volgens Morrissey bijna klaar en zal wellicht volgend jaar worden gepubliceerd. Ook kon hij het niet laten om weer wild rond zich heen te trappen en ging hij te keer tegen David en Victoria Beckham, stierenvechters, de Britse koninklijke familie en de BBC omdat die zich onpartijdig zou hebben opgesteld in de aanloop naar het recente onafhankelijkheidsreferendum in Schotland. (LVR)