De Britse geluids- en beeldkunstenaars van Eclectic Method hebben een geweldige ode aan de Amerikaanse acteur Bill Murray gebracht. Het trio schuimde alle films af waarin de komiek opdook, op zoek naar bruikbaar tekstmateriaal en bijhorende beelden. De audiosnippets werden door de muzikale blender gehaald, met een heerlijke Bill Murray-song als resultaat. Het ingenieuze copy-pastewerk is voorzien van gezapige beats, de video werd opgevrolijkt met hilarische beeldfragmenten.

'Bill Murray is een internetfenomeen', klinkt het bij Eclect Method. 'Van Saturday Night Live tot Ghostbusters tot films van Wes Anderson. Murray boezemt ontzag in.' Wie zijn wij om dat tegen te spreken. (DB)

De Britse geluids- en beeldkunstenaars van Eclectic Method hebben een geweldige ode aan de Amerikaanse acteur Bill Murray gebracht. Het trio schuimde alle films af waarin de komiek opdook, op zoek naar bruikbaar tekstmateriaal en bijhorende beelden. De audiosnippets werden door de muzikale blender gehaald, met een heerlijke Bill Murray-song als resultaat. Het ingenieuze copy-pastewerk is voorzien van gezapige beats, de video werd opgevrolijkt met hilarische beeldfragmenten. 'Bill Murray is een internetfenomeen', klinkt het bij Eclect Method. 'Van Saturday Night Live tot Ghostbusters tot films van Wes Anderson. Murray boezemt ontzag in.' Wie zijn wij om dat tegen te spreken. (DB)