Wilson was te gast op de Grammy Awards in Los Angeles, waar de aanwezige pers hem vroeg of dat de groepsleden ooit terug bij mekaar zouden komen. De Amerikaanse bassist en producer antwoordde: "Nee, ik denk van niet. Ik betwijfel het." De achterliggende reden zou de ruzie zijn van Mike Love met de rest van de nog resterende bandleden.

The Beach Boys gingen vorig jaar op tournee ter ere van hun vijftigste verjaardag. Love, die de rechten bezit op de naam 'The Beach Boys', vertelden voor het einde van de concertreeks aan de andere bandleden dat ze ontslagen waren. Volgens hem was de split nodig om financiële redenen. "Ik wil niet dat de oorspronkelijk line-up opgebrand geraakt", verklaarde hij zich toen.

Wilson snapt de beslissing van zijn ex-bandlid nog altijd niet. "Ik ben ontgoocheld dat hij niet wil touren met Al (Jardine), David (Marks) en ik. We hebben zo veel plezier samen. Tenslotte, wij zijn The Beach Boys."

Wilson richtte in 1961 samen met zijn twee broers, Dennis en Carl, en neef Mike Love The Beach Boys op. Hun surfmuziek en teksten over auto's, meisjes en surfen werden direct gesmaakt door het grote publiek. Later in hun carrière trok bassist Wilson zich terug van het podium en concentreerde zich alleen nog op de productie van de albums. The Beach Boys brachten talloze hitsingles uit, zoals onder andere 'I Get Around' en 'Good Vibrations'. (XVdL)

The Beach Boys - I Get Around

Wilson was te gast op de Grammy Awards in Los Angeles, waar de aanwezige pers hem vroeg of dat de groepsleden ooit terug bij mekaar zouden komen. De Amerikaanse bassist en producer antwoordde: "Nee, ik denk van niet. Ik betwijfel het." De achterliggende reden zou de ruzie zijn van Mike Love met de rest van de nog resterende bandleden. The Beach Boys gingen vorig jaar op tournee ter ere van hun vijftigste verjaardag. Love, die de rechten bezit op de naam 'The Beach Boys', vertelden voor het einde van de concertreeks aan de andere bandleden dat ze ontslagen waren. Volgens hem was de split nodig om financiële redenen. "Ik wil niet dat de oorspronkelijk line-up opgebrand geraakt", verklaarde hij zich toen. Wilson snapt de beslissing van zijn ex-bandlid nog altijd niet. "Ik ben ontgoocheld dat hij niet wil touren met Al (Jardine), David (Marks) en ik. We hebben zo veel plezier samen. Tenslotte, wij zijn The Beach Boys." Wilson richtte in 1961 samen met zijn twee broers, Dennis en Carl, en neef Mike Love The Beach Boys op. Hun surfmuziek en teksten over auto's, meisjes en surfen werden direct gesmaakt door het grote publiek. Later in hun carrière trok bassist Wilson zich terug van het podium en concentreerde zich alleen nog op de productie van de albums. The Beach Boys brachten talloze hitsingles uit, zoals onder andere 'I Get Around' en 'Good Vibrations'. (XVdL) The Beach Boys - I Get Around