In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel is het Bozar Electronic Arts Festival (BEAF) donderdag van start gegaan. Al voor de vijfde keer op rij staan er artiesten die de digitale cultuur vertegenwoordigen in de kijker. Voor het muzikale deel kan men er tot en met zaterdag terecht, terwijl de andere onderdelen tot 2 oktober te zien zijn.

Voor de vijfde editie tekenden een twintigtal persoonlijkheden uit de hedendaagse elektronische scene present, onder wie Anthony Child (alias Surgeon), Gold Panda en James Holden. België wordt onder meer vertegenwoordigd door de experimentele muzikant Dirk Serries, het duo Silk Saw en Sky Hi.

Daarnaast is er ook de expositie "Tendencies - Belgian Art in the digital age". Daar zijn zes Belgische kunstenaars te zien die zich laten inspireren door wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, zoals Jerry Galle en Dries Depoorter.

Klik hier voor alle info.

In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel is het Bozar Electronic Arts Festival (BEAF) donderdag van start gegaan. Al voor de vijfde keer op rij staan er artiesten die de digitale cultuur vertegenwoordigen in de kijker. Voor het muzikale deel kan men er tot en met zaterdag terecht, terwijl de andere onderdelen tot 2 oktober te zien zijn. Voor de vijfde editie tekenden een twintigtal persoonlijkheden uit de hedendaagse elektronische scene present, onder wie Anthony Child (alias Surgeon), Gold Panda en James Holden. België wordt onder meer vertegenwoordigd door de experimentele muzikant Dirk Serries, het duo Silk Saw en Sky Hi. Daarnaast is er ook de expositie "Tendencies - Belgian Art in the digital age". Daar zijn zes Belgische kunstenaars te zien die zich laten inspireren door wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, zoals Jerry Galle en Dries Depoorter. Klik hier voor alle info.