In de duistere en ontregelende video van de nieuwe single 'Lazarus' ligt de zanger in een ziekenhuisbed, met daaronder een mysterieuze vrouw. De sfeer roept herinneringen op aan de Major Tom-periode van Bowie.

Morgen, op 8 januari, verschijnt Blackstar, de nieuwe plaat van David Bowie. Lazarus is ook de titel van de theatervoorstelling rond het werk van de zanger. Die werd gemaakt door de Belg Ivo Van Hove en speelt momenteel in New York.

Bekijk hier de videoclip:

De clip lijkt het vervolg op de clip van Blackstar, de titeltrack van het album. Beide video's zijn geregisseerd door de Zweed Johan Renck.

Bekijk hier de video van Blackstar:

In de duistere en ontregelende video van de nieuwe single 'Lazarus' ligt de zanger in een ziekenhuisbed, met daaronder een mysterieuze vrouw. De sfeer roept herinneringen op aan de Major Tom-periode van Bowie.Morgen, op 8 januari, verschijnt Blackstar, de nieuwe plaat van David Bowie. Lazarus is ook de titel van de theatervoorstelling rond het werk van de zanger. Die werd gemaakt door de Belg Ivo Van Hove en speelt momenteel in New York.