Absynthe Minded, Blood Red Shoes, Citizens!, Dan San, Django Django, Fanfarlo, Mirel Wagner, Nadéah, Planningtorock, Spain, Spector en V.O. zijn de nieuwe namen voor Les Nuits Botanique.

Het is de vierde lading namen die de organisatie bekendmaakt. Eerder bevestigden onder anderen Perfume Genius, Ghostpoet, Goose en The Rapture al hun komst.

De 26ste editie van het muziekfestival vindt plaats van 11 tot en met 20 mei in vier zalen: de Orangerie, het Koninklijk Circus, de Rotonde en het Museum (Grand Salon). (BW)

Absynthe Minded, Blood Red Shoes, Citizens!, Dan San, Django Django, Fanfarlo, Mirel Wagner, Nadéah, Planningtorock, Spain, Spector en V.O. zijn de nieuwe namen voor Les Nuits Botanique. Het is de vierde lading namen die de organisatie bekendmaakt. Eerder bevestigden onder anderen Perfume Genius, Ghostpoet, Goose en The Rapture al hun komst. De 26ste editie van het muziekfestival vindt plaats van 11 tot en met 20 mei in vier zalen: de Orangerie, het Koninklijk Circus, de Rotonde en het Museum (Grand Salon). (BW)