Zaterdag moest de band een concert in Berlijn afbreken omdat de stem van Bono het na enkele nummers had begeven. 'Ik ben zeer blij en opgelucht dat iets ergers uit te sluiten is', zei de zanger op de homepage en de Twitteraccount van de band. 'Ik heb een zeer goede arts bezocht en zal met zijn steun en helemaal bij stem de tournee verderzetten.'

Het afgebroken optreden krijgt een doorstart. 'We kunnen nauwelijks wachten om op 13 november opnieuw in Berlijn te zijn. De atmosfeer in de arena was ongelooflijk'. De tickets blijven geldig. U2 staat op 4 en 5 september opnieuw op de planken, in Keulen.

Zaterdag moest de band een concert in Berlijn afbreken omdat de stem van Bono het na enkele nummers had begeven. 'Ik ben zeer blij en opgelucht dat iets ergers uit te sluiten is', zei de zanger op de homepage en de Twitteraccount van de band. 'Ik heb een zeer goede arts bezocht en zal met zijn steun en helemaal bij stem de tournee verderzetten.' Het afgebroken optreden krijgt een doorstart. 'We kunnen nauwelijks wachten om op 13 november opnieuw in Berlijn te zijn. De atmosfeer in de arena was ongelooflijk'. De tickets blijven geldig. U2 staat op 4 en 5 september opnieuw op de planken, in Keulen.