Het nieuws werd door haar zus Anita gemeld aan de website TMZ. Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is.

De vier zussen Ruth, Anita, Bonnie en June begonnen in de jaren zestig met zingen in de kerk van hun vader. Van hem erfden zij hun liefde voor gospels. Hun eerste hits kregen de vier zussen begin jaren zeventig. Een van hun grote successen was een cover van Fire, de hit van Bruce Springsteen.

De groep nam vijf platen op en won diverse prijzen, waaronder een Grammy, tot Bonnie in 1978 besloot een solocarrière na te jagen. Zij tekende bij uitgeverij Motown, waar ze twee platen uitbracht. Na een ruzie verliet Bonnie Motown. Zij vond wel een nieuw platenlabel, maar het grote succes van weleer keerde niet meer terug.

Zij kreeg in 1994, samen met haar zussen, een ster op de Hollywood Walk of Fame. Bonnie is de tweede Pointer-zus die overlijdt; June stierf al in 2006.

Het nieuws werd door haar zus Anita gemeld aan de website TMZ. Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is.De vier zussen Ruth, Anita, Bonnie en June begonnen in de jaren zestig met zingen in de kerk van hun vader. Van hem erfden zij hun liefde voor gospels. Hun eerste hits kregen de vier zussen begin jaren zeventig. Een van hun grote successen was een cover van Fire, de hit van Bruce Springsteen.De groep nam vijf platen op en won diverse prijzen, waaronder een Grammy, tot Bonnie in 1978 besloot een solocarrière na te jagen. Zij tekende bij uitgeverij Motown, waar ze twee platen uitbracht. Na een ruzie verliet Bonnie Motown. Zij vond wel een nieuw platenlabel, maar het grote succes van weleer keerde niet meer terug. Zij kreeg in 1994, samen met haar zussen, een ster op de Hollywood Walk of Fame. Bonnie is de tweede Pointer-zus die overlijdt; June stierf al in 2006.