Bobby Farrell - zanger van de wereldberoemde discoformatie Boney M. - is vanochtend dood gevonden in een hotel in Sint Petersburg, waar hij gisteren nog opgetreden had. De doodsoorzaak is vooralsnog niet bekend.

Farrell werd in '76 door producer Frank Farian gevraagd om Boney M. als zanger te vervoegen. Vanwege zijn opmerkelijke dansstijl en zijn persoonlijkheid, en niet omwille van zijn zangkwaliteiten, zo bleek. In 2003 verklaarde producer Farian namelijk dat hij, en niet Farrell, alle mannelijke zangpartijen voor zijn rekening genomen heeft.

Boney M. is onder meer bekend van 'Daddy Cool':

Michael Ilegems

Bobby Farrell - zanger van de wereldberoemde discoformatie Boney M. - is vanochtend dood gevonden in een hotel in Sint Petersburg, waar hij gisteren nog opgetreden had. De doodsoorzaak is vooralsnog niet bekend. Farrell werd in '76 door producer Frank Farian gevraagd om Boney M. als zanger te vervoegen. Vanwege zijn opmerkelijke dansstijl en zijn persoonlijkheid, en niet omwille van zijn zangkwaliteiten, zo bleek. In 2003 verklaarde producer Farian namelijk dat hij, en niet Farrell, alle mannelijke zangpartijen voor zijn rekening genomen heeft. Boney M. is onder meer bekend van 'Daddy Cool': Michael Ilegems