Womack maakte het nieuws bekend op zijn Facebookpagina. Hij herstelt momenteel van de operatie.

Soullegende Bobby Womack (68) was in het ziekenhuis beland met een longontsteking. Daar stelden de dokters vast dat hij darmkanker had, maar het gezwel dat ze nu hebben weggehaald, blijkt niet kwaadaardig te zijn.

Nieuw albumDe operatie heeft geen gevolgen voor de release van het nieuwe album. 'The Bravest Man in the Universe' verschijnt op 11 juni bij XL Recordings (label van Adele, The xx en SBTRKT). Damon Albarn van Blur en Gorillaz producet het eerste Womack-album in achttien jaar. De twee werkten al samen op het album 'Plastic Beach' van Gorillaz. Beluister de eerste single 'Please Forgive My Heart'.

Womack maakte het nieuws bekend op zijn Facebookpagina. Hij herstelt momenteel van de operatie.Soullegende Bobby Womack (68) was in het ziekenhuis beland met een longontsteking. Daar stelden de dokters vast dat hij darmkanker had, maar het gezwel dat ze nu hebben weggehaald, blijkt niet kwaadaardig te zijn.Nieuw albumDe operatie heeft geen gevolgen voor de release van het nieuwe album. 'The Bravest Man in the Universe' verschijnt op 11 juni bij XL Recordings (label van Adele, The xx en SBTRKT). Damon Albarn van Blur en Gorillaz producet het eerste Womack-album in achttien jaar. De twee werkten al samen op het album 'Plastic Beach' van Gorillaz. Beluister de eerste single 'Please Forgive My Heart'.