Bobby Womack stelt op de slotdag zijn nieuwe album voor. 'The Bravest Man In The Universe' is Womacks eerste LP in twaalf jaar. De soullegende was oorspronkelijk niet van plan om nog nieuw materiaal uit te brengen maar een korte samenwerking met Gorillaz deed Womack opnieuw snakken naar de studio.

Jamaican Legends

Op 13 juli geven de Jamaican Legends het beste van zichzelf. De all-star band die bestaat uit Monty Alexander, Ernest Ranglin en Sly & Robbie combineert traditionele Jamaicaanse muziek met jazz.

Affiche

Eerder kondigden onder anderen Antony and the Johnsons & Metropole Orchestra, Tindersticks, Rodrigo & Gabriela y Cuba, Damien Rice en Amatorski hun komst aan.

Het Gent Jazz Festival vindt plaats van 5-14 juli op de bijlokesite. Meer info vind je op de site van Gent Jazz. (BW)

Bobby Womack stelt op de slotdag zijn nieuwe album voor. 'The Bravest Man In The Universe' is Womacks eerste LP in twaalf jaar. De soullegende was oorspronkelijk niet van plan om nog nieuw materiaal uit te brengen maar een korte samenwerking met Gorillaz deed Womack opnieuw snakken naar de studio. Jamaican Legends Op 13 juli geven de Jamaican Legends het beste van zichzelf. De all-star band die bestaat uit Monty Alexander, Ernest Ranglin en Sly & Robbie combineert traditionele Jamaicaanse muziek met jazz. Affiche Eerder kondigden onder anderen Antony and the Johnsons & Metropole Orchestra, Tindersticks, Rodrigo & Gabriela y Cuba, Damien Rice en Amatorski hun komst aan. Het Gent Jazz Festival vindt plaats van 5-14 juli op de bijlokesite. Meer info vind je op de site van Gent Jazz. (BW)