De 75-jarige Dylan speelde dezelfde set als die tijdens zijn concert op de Desert Trip Festival, eerder in oktober. Dat betekende dat het publiek vooral zijn nummers uit de jaren 1960 en 1970 zoals "Rainy Day Woman #12 & 35" en "Tangled Up in Blue" te horen kreeg. Maar ook een nummer als "Make You Feel My Love", uit 1997, kwam aan bod.

Business as usual dus voor Bob Dylan, die donderdag als eerste songwriter ooit de Nobelprijs Literatuur won. En ook al maakte het publiek enkele toespelingen op zijn unieke bekroning, "Uncle Bob" gaf geen krimp.

Maar in de bisronde veranderde de Amerikaan het geweer lichtjes van schouder. Eerst schotelde hij "Blowin' in the Wind" voor aan de 2.000 aanwezige toeschouwers, om daarna met een cover van Frank Sinatra, "Why Try To Change Me Now" het doek over het concert te laten vallen. (Belga)

De 75-jarige Dylan speelde dezelfde set als die tijdens zijn concert op de Desert Trip Festival, eerder in oktober. Dat betekende dat het publiek vooral zijn nummers uit de jaren 1960 en 1970 zoals "Rainy Day Woman #12 & 35" en "Tangled Up in Blue" te horen kreeg. Maar ook een nummer als "Make You Feel My Love", uit 1997, kwam aan bod. Business as usual dus voor Bob Dylan, die donderdag als eerste songwriter ooit de Nobelprijs Literatuur won. En ook al maakte het publiek enkele toespelingen op zijn unieke bekroning, "Uncle Bob" gaf geen krimp. Maar in de bisronde veranderde de Amerikaan het geweer lichtjes van schouder. Eerst schotelde hij "Blowin' in the Wind" voor aan de 2.000 aanwezige toeschouwers, om daarna met een cover van Frank Sinatra, "Why Try To Change Me Now" het doek over het concert te laten vallen. (Belga)